Снимка: фейсбукЕдин солов играч ни накара да бъдем заедно докрай

...
Снимка: фейсбукЕдин солов играч ни накара да бъдем заедно докрай
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров взриви мрежата с разтърсваща изповед: Аз знаех

Снимка: фейсбук

„ Един солов състезател ни накара да бъдем дружно до дъно и да изкачим нашия си Еверест ”. Това написа във „ Facebook ” дамата до алпиниста Боян Петров, откакто през днешния ден издирвателната акция беше прекъсната.

„ Няма да върша трогателна изповед по какъв начин се усещам аз. Аз постоянно съм знаела, че не жена, а планина ще ми го вземе... ”, показва тя, написа btvnovinite.bg.

„ Може би ми се приказва за това какъв беше смисълът. Всичко стартира от това, че моят мъж изчезна, а аз доста желаех да го намеря. Не съм хабила сила да обмислям дали беше прав или не. Мисля, че геройството въобще не беше в спортното достижение. Геройството пристигна от това, че доста хора надскочиха себе си в тази обстановка, бяха положителни и това им харесваше, страни се сдобряваха...и това им харесваше, институции сбъднаха една на пръв взор немислима акция, водачи извършиха неповторим и уникален полет ”, добавя Радослава.

„ Заливаха ме с благи писма и обич. Дори злобарите тръпнеха за вест, с цел да нахейтят и да им олекне. Това е най-мащабната избавителна акция в историята на алпинизма. Странно нали, един солов състезател ни накара да бъдем дружно до дъно и да изкачим нашия си Еверест  

А аз просто желаех да открия Боян, тъй като ще ми липсва....... ”, приключва дамата до алпиниста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР