Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБащата на световния шампион по вдигане на тежести

...
Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровБащата на световния шампион по вдигане на тежести
Коментари Харесай

Бащата на световния шампион Христо Христов: Ицо вдига с болки в китката, но показа, че е голям мъж и спортист

Снимка Фейсбук/Димитър Димитров

Бащата на международния първенец по повдигане на тежести за младежи до 20 години Христо Христов – Димитър Димитров, разкри, че синът му е вдигал с неотшумели болки на шампионата в Ташкент.

20 дни преди надпреварата Ицо получи травма в китката, която по този начин и не отмина. Беше и доста изтощен, само че аз се веселя, че за следващ път сподели какъв брой огромен мъж и състезател е. Благодаря ти, Ицо, че с помощта на теб още веднъж се почувствах специфичен татко, сподели за „ Петел “ Димитър Димитров.

След триумфа през днешния ден в Узбекистан 20-годишният Христо Христов има две международни трофеи за юноши и младежи, четири европейски за кадети и юноши, второ място на Олимпийски игри за младежи и на европейско за мъже.

Днес сутринта преди да отиде на кантара, разговаряхме с Ицо дружно с майка му посредством видеоконферента връзка. Искахме да му вдъхнем кураж и да го успокоим, въпреки че не ми се стори да е обезпокоен. Той ни сподели: Отивам да покажа на света, че мога да подвигам щанги. Така и направи, сподели още Димитър Димитров.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР