Снимка Фейсбук/Алексей НавалниНа 17 февруари Алексей Навални се върна в

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниНа 17 февруари Алексей Навални се върна в
Коментари Харесай

Съпругата на Алексей Навални - Юлия, пристигна на летището във Франкфурт

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

На 17 февруари Алексей Навални се върна в Русия и още на летището беше задържан. А предходната седмица условната му присъда беше изменена в ефикасна поради нарушавания на наредбите на условното му наказване.

Съпругата на Алексей Навални - Юлия, дойде нощес на летището във Франкфурт, откакто избяга от Русия. Това оповестява немското издание „ Шпигел “. Тя напусна страната без да направи изказване на летището. Нейният юрист съобщи, че не знае повода за отпътуването й. 

Руският опозиционер изкара в Германия няколко месеца, където се лекуваше, откакто предишното лято беше токсичен в Сибир с нервнопаралитичен сътрудник за военни цели, както настояват редица западни държавни управления и самият Навални, само че отравянето се отхвърля от Москва.

Съединените щати, Англия, Германия и Европейски Съюз приканиха за освобождението на Навални. А новият американски държавен секретар Антъни Блинкън съобщи, че Вашингтон ще се координира тясно със съдружници си, с цел да държи Русия виновна по случая.

 Вчера немският външен министър Хайко Маас пък съобщи, че бъдещи наказания против Русия би трябвало да вземат на прицел верните хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР