Снимка: Facebook Кондукторът, прочул се само за ден заради решението

...
Снимка: Facebook Кондукторът, прочул се само за ден заради решението
Коментари Харесай

Кондукторът от тавана: Бях заклещен и си казах: Защо пък не?

Снимка: Фейсбук
Кондукторът, прочул се единствено за ден поради решението си да се качи на тавана, с цел да продаде билет на всички в препълнения рейс, описа, че е бил заклещен и не е имал различен излаз.

22-годишният Андрей Праматаров стана героят на деня откакто видео в обществените мрежи през вчерашния ден сподели, по какъв начин той се придвижва по една от дръжките на рейса, безусловно до тавана, с цел да таксува всички пасажери.

Кондукторското шоу се разиграва в линия №20 от градския превоз в Пловдив. Днес Андрей описа по какъв начин се е стигнало до него.

" Бяхме на последна спирка. Изведнъж автобусът стартира да се цялостни с пасажери и аз безусловно останах заклещен на вратата. Автобусът беше претъпкан. Тогава се обърнах към сътрудника и го попитах какво да върша. На смешка той отговори: " Таксувай от втория етаж ". Тогава си споделих: " Защо не ". Метнах се на лостовете и започнах да продавам билети. Всички вторачиха взор в мен, в това число водачът. Колегата не можеше да повярва какво се случва и единствено повтаряше: " Какво правиш там? ". Какво върша - продавам билети, му отговорих ", описа младият мъж пред " Трафик нюз ".

Андрей е безапелационен, че не се е качил " на втория етаж ", с цел да търси пари или популярност, а с цел да си свърши работата.

Стената на младия мъж във Фейсбук се извърши със фотоси и поздрави за ексцентричното му решение. Още през вчерашния ден стана ясно, че компанията транспортьор ще награди Андрей с парична сума.

" От през вчерашния ден другари и познати ми се обаждат, с цел да ме поздравят и похвалят. Дори постоянните клиенти през днешния ден споделиха, че са ме гледали и също ме похвалиха ", споделя още Андрей.

Праматаров дълги години е живял в Гърция. Там е приключил образованието си. Преди две години и половина се прибира в България, а малко по-късно стартира работа като кондуктор.

Младият мъж е безапелационен, че работата му доставя наслаждение и че ще продължава да я прави с готовност.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР