Снимка: Facebook, Димитър СтояновАгитационни предизборни плакати на ГЕРБ-СДС в Истанбул

...
Снимка: Facebook, Димитър СтояновАгитационни предизборни плакати на ГЕРБ-СДС в Истанбул
Коментари Харесай

Заснеха агитационни плакати на ГЕРБ на турски език в Истанбул

Снимка: Фейсбук, Димитър Стоянов

Агитационни предизборни плакати на ГЕРБ-СДС в Истанбул на турски език са били снимани в Турция. Кадрите се популяризират във фейсбук от журналиста Димитър Стоянов.

Стоянов прикани способените институции да ревизират случая, защото е в прорез с Изборния кодекс. Член 133, алинея 2 от Кодекса гласи: Предизборната акция се води на български език, съобщи обстоятелства.бг.

Политическият анализатор Емил Соколов също показа фотографията, засегнат от видяното.

" На някои още да не е наясно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са в съвсем божествена коалиция, а Ердоган е техен оракул. Цената на тази поредна дивотия ще е изключително висока. ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформират един деспот като Ердоган във фактор в българската политика. ГЕРБ и Движение за права и свободи не виждат проблем да застрашат националната сигурност, в случай че това ще им завоюва изборите. Гласувайте за нас или ви даваме на Турция. Това е слоганът на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разяснява той в обществената мрежа.

" Проблемът не са секциите в Турция. Не слушайте опорките. Проблемът е, че Ердоган, Борисов и Доган са феодали. Те считат, че българските жители от турски генезис им принадлежат. Ще ги пропагандират в нарушаване със закона, ще ги разхождат с рейсове, а който се възпротиви, ще усети феодализма на гърба си. Трябва да спрем този гнет. Българските жители не са разменна монета. Не са стока. Те имат достолепие и права ", счита Соколов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР