Снимка: ЕПА Кевин Спейси ще бъде изрязан от завършения филм

...
Снимка: ЕПА Кевин Спейси ще бъде изрязан от завършения филм
Коментари Харесай

Кевин Спейси ще бъде изрязан от новия филм на Ридли Скот


Снимка: ЕПА

Кевин Спейси ще бъде " изрязан " от приключения филм на Ридли Скот " Всички пари на света " и ролята му ще се поеме от Кристофър Плъмър, съобщи Аосишейтед прес.

Това се случва малко повече от месец преди премиерата на лентата поради абсурда със полов тормоз над 14-годишно момче, в който бе забъркан Спейси.

Пожелали анонимност осведомени с продукцията източници обявиха, че Плъмър стартира неотложно фотосите в ролята, като всички подиуми със Спейси ще бъдат презаснети. В презаснемането се чака се да вземат участие още Марк Уолбърг и Мишел Уилямс.

Ридли Скот има намерение да съблюдава плануваната дата на премиерата в Съединени американски щати на 22 декември. Първоначално бе планувано международната премиера на кино лентата да е на 16 ноември в Лос Анджелис на фестивала на Американския кино институт.

Филмът обаче бе изтеглен по-рано тази седмица поради обвиняванията за полов тормоз против Спейси. Заради абсурда известният артист бе уволнен и от паметния сериал на " Нетфликс " " Къща от карти ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР