Снимка е запечатала сватбата на Борислав, който уби след зверски

...
Снимка е запечатала сватбата на Борислав, който уби след зверски
Коментари Харесай

Това е Кремена, пребита до смърт от мъжа си Борислав

Снимка е запечатала сватбата на Борислав, който умъртви след свиреп пердах брачната половинка си Кремена. Двамата са сключили брак през 2013 година. Тяхното сватбено празненство е било във Варна.

На фотосите двамата наподобяват щастливи и усмихнати. Кремена е със семпла розова рокля, Борислав е по риза. От фотосите се вижда, че тържеството е било неофициално в стеснен фамилен кръг.

След новината за жестокото ликвидиране, страницата на Борислав във Facebook се изпълни с гневни мнения на негови другари и близки на Кремена. Те го кълнат и му пожелават да преживее същото, което е сторил и на брачната половинка си, написа Блиц.

" Ей, да умреш и никой да не те чуе, отпадък. Нещастник, кой беше ти, та да отнемеш човешки живот?! Ще ви се не види в мъжете, след това що ги мразя. Че не му се е паднала, някоя луда да го заколи ", написа близка на Кремена.

От страницата на Борислав във Facebook излиза наяве още, че е почнал напълно неотдавна работа във компания за търговия и направа на златни бижута, а също и, че има пристрастеност към бързите коли. Днес съдът във Варна реши Борислав да остане в ареста. Прокуратурата занапред ще взема решение дали да не подведе под отговорност и майка му, която е знаела какво е направил синът й, само че не е реагирала по никакъв метод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР