Снимка: ДарикДумата на 2019 година е тревога“ – сред семействата

...
Снимка: ДарикДумата на 2019 година е тревога“ – сред семействата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: България се превърна в сметището на света

Снимка: Дарик

Думата на 2019 година е „ паника “ – измежду фамилиите за децата във връзка със Закона за обществените услуги, в медицинските среди, за водата в този момент. Това съобщи в предаването „ Годината “ по Дарик.
 

По думите ѝ, Българска социалистическа партия е изгубила изборите за европейски депутати и локалните избори по „ справедливи и субективни аргументи “.

„ Малко мъчно одобрявам рецензия от тъкмо тези мои сътрудници (Сергей Станишев и Михаил Миков). Когато си оставил 38 депутата, а по-късно сме създали 80, съгласно мен би трябвало да замълчиш. Същото се отнася и за кметовете “, съобщи Нинова.
 
На въпрос по отношение на проекта ѝ за Българска социалистическа партия тя отговори: „ Според мен би трябвало да продължаваме по същия път – безапелационна позиция, чиста и ясна опция, продължение на промяната в партията “.
 
„ Предстои ни за пръв път директен избор на ръководител. Една прелестна европейска процедура “, уточни водачът на Българска социалистическа партия. По думите ѝ, ще се гласоподава като на национални избори.
 
Нинова изясни, че ще изчака номинациите преди да реши дали ще се кандидатира.

„ За мен събитието на 2019, което ще бъде на 2020 е водата, чистият въздух, чистата храна, горенето на боклуците в България. Темата здравословен метод на живот, чиста вода, храна, гора това е тематиката на бъдещето. Според мен това беше събитието на 2019.

С тежки констатации, някои от които съм приготвила да оповестя. Взимам доста драговолно тематиката за горенето на боклука. Всичко може да се елементарни на една власт, неточности се вършат, само че да превърнеш България в сметището на света, не го възприемам “, безапелационна беше Нинова.
 
Тя сподели за пръв път публични документи, подписани от министъра на финансите Владислав Горанов.
 
„ Само ще прочета едно изречение: „ Общото количество на битови, индустриални, софтуерни боклуци и завършени за импорт в България през 2014-2019 от трети страни, не Европейски Съюз – Африка, Азия, е 736 319 тона “. Това са 1000 влакови композиции по 50 вагона, от трети свят са влезнали в България за пет години “, сподели Нинова.
 
Тя посочи, че тази информация е отговор на писмен въпрос от депутат. „ Общото количество болнични боклуци, болнични, което извънредно и фармацевтични производства за същия интервал е 3 тона. Болнични отпадъци от Африка в България. Досега никой не приказва за това и никой не знае “, разяснява Нинова.
 
„ А това е от Нено Димов. „ Такива битови боклуци, редуцирано гориво рдф, болнични боклуци, боклуци от фармацевтични производства от трети страни правят в България 534 броя компании. Внасят боклука на света в красивата ни България и всичко това го дишаме, ядем и пием. Това е тематиката на бъдещето “, сподели Нинова.
 
Според нея за боклуците от Европейски Съюз никой не знае. „ Питахме предходната седмица министъра на околната среда в Народното събрание, той сподели „ Не знам “. Как не знаеш, бе “, попита водачът на Българска социалистическа партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР