Снимка Д. Тръмп ФейсбукСъпругата на изгубилия вота в САЩ Доналд

...
Снимка Д. Тръмп ФейсбукСъпругата на изгубилия вота в САЩ Доналд
Коментари Харесай

Мелания Тръмп защити твърденията на мъжа си, че изборите са „откраднати“

Снимка Д. Тръмп Facebook

Съпругата на изгубилия вота в Съединени американски щати Доналд Тръмп се изрече за провеждането на изборите. 

Мелания Тръмп наруши мълчанието си, откакто брачният партньор ѝ Доналд Тръмп загуби президентските избори от Джо Байдън. В „ Туитър “ актуалната първа дама отбрани изказванията на мъжа си, че изборите са „ откраднати “. „ Американските жители заслужават почтени избори. Всеки законен – а не незаконен – глас би трябвало да се брои. Трябва да защитим демокрацията си с цялостна бистрота “, написа първата дама в неделя, написа  

Това е първата реакция на Мелания след успеха на Байдън. Доналд Тръмп обаче предизвести, че нищо не е решено, до момента в който не се произнесе съдът. Кампанията му е завела минимум седем каузи в основните щати за оборване преброяването на бюлетините. Много хора от близкото обграждане на Тръмп към момента резервира безмълвие. За сметка на това самият президент е извънредно деен в обществените мрежи, потвърждавайки че изборите са откраднати, изключително в основните щати. Доналд Тръмп е в Белия дом от 20 януари 2017г.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР