Снимка: Chernomorepfc.bgЗащитникът Сами ел Анаби остава в Черно море. Той

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЗащитникът Сами ел Анаби остава в Черно море. Той
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Защитникът Сами ел Анаби остава в Черно море

Снимка: Chernomorepfc.bg

Защитникът Сами ел Анаби остава в Черно море. Той караше проби в отбора. Това съобщи старши треньорът Илиан Илиев, който е рожденик през днешния ден.

„ Подготовката в Банско протича обикновено, като се изключи това, че имаме двама-трима контузени. Дани Димов има проблеми още от предишния сезон, Родриго още има болки в коляното. Но като цяло всичко минава по проект. Остават ни още 2-3 дни до края на лагера и се прибираме във Варна ", сподели той за Dsport. 

Запитан за състояните на Зе Гомеш, който наложително бе сменен в контролата с Арда, поради травма, Илиан Илиев отговори: „ Той беше ударен с коляно в региона на хълбока. Травмата му е от удар, няма някакви тежки последици. Надявам се, като се върнем във Варна, да възобнови тренировки ”.

По отношение това по кое време ще се върнат в игра рожденикът Родриго и капитанът Даниел Димов, треньорът посочи: „ С Дани Димов няма да избързваме, още повече, че той е осъден в първите два мача. Стана хронична тази травма, което ограничи представянето му. Ще влезе на 100 %, когато е оздравял. Контузията на Родриго го мъчи от доста време, играе на съвсем 50% от опциите си. Направихме много съвещания и работим за укрепване на мускула над коляното, с цел да може да няма проблеми през сезона ”.

Защитникът Сами ел Анаби, който е на проби в тима, ще бъде притеглен. „ Момчето е родено 2000-ата година и доста добре се показва в контролите, и мисля, че ще остане при нас ”, сподели Илиев, а за новото попълнение Живко Атанасов показа: „ Щом е при нас значи ни харесва. Всички футболисти, които са тука, ние сме ги избирали. Надявам се освен с опита си да помогне, а с това, че знае и какво значи Черно море и за почитателите. Бил е в незабравим миг тук при спечелването и на купата. Това да го придвижи на терена и в съблекалнята, естествено ”.

За търсения нов нападател: „ Не бързаме с неговото привличане, с цел да не вършим неточности. Не сме доста, доста дейни на пазара, както е съвременно да се споделя сега, само че не би трябвало да позволяваме неточности изключително с непознатите футболисти ”.

Треньорът напомни какъв брой играчи от школата на клуба с в тима сега: „ В момента на лагера имаме 12 юноши, включая вратарите, родени 1999, 2000, 2001 и 2002-а година.  Повече от половината тим е от млади момчета. Като включим и Дани Димов стават повече от 50%. Имат възможностите да са при нас, на някои им е мъчно, естествено, само че няма елементарно на никое място. Особено първоначално...всяко начало е мъчно. Засега не сме решавали да преотстъпваме никой. Със сигурност за някои от тях ще е по-добре да отидат да поиграят някъде, само че няма да бързаме ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР