Снимка: Chernomorepfc.bgЮношите старша възраст на Черно море завършиха зимната си

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЮношите старша възраст на Черно море завършиха зимната си
Коментари Харесай

Старшата на Черно море завърши с две победи подготовката си

Снимка: Chernomorepfc.bg

Юношите старша възраст на Черно море приключиха зимната си подготовка с две победи, оповестява формалният уебсайт на клуба.

В Събота “моряците ” на Мартин Христов победиха с 3:1 мъжкия отбор и участник в Трета Лига – Североизточна зона – Светкавица Търговище. Двубоят се организира в Суворово, а варненци съумяха да стигнат до цялостен поврат, откакто губеха с 0:1. Попаденията за “зелено-белите ” осъществиха Златин Станков, Светослав Николов и Мартин Милушев.

В неделя пък Черно море разгроми различен участник в Трета лига – Спортист Генерал Тошев с 6:2. На стадиона в Шабла варненци поведоха с 6:0, само че в края на срещата позволиха два гола. Хеттрик за триумфа осъществя Светослав Николов, а по един прибавиха Росен Стефанов, Радослав Златев и Теодор Тотев.

Така “моряците ” приключиха подготовката си мотивиращо и към този момент мислят за подновяването на шампионата в Елитната група до 19 години. Варненци започват с домакинство на Септември София, като дуелът ще се играе на 5-и или 6 март на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР