Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството на

...
Снимка: Chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Целта ни е Топ 6, въпреки че ще е трудно

Снимка: Chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява равенството на отбора 1:1 против Монтана в мач от 22-ия кръг на efbet Лига, оповестява " Гонг ".

" Допуснахме подобен гол, чакахме Монтана да играят затворено, нехайство при корнера и ни вкараха гол, добре че успяхме да изравним. Монтана се защитаваха с повече хора, грешката при гола можеше да ни коства точката ", разяснява той след равенството.

" В такива мачове би трябвало да имаме повече самочувствие в последните 30 метра, там е по-трудното, би трябвало да имаш повече самочувствие, когато си останал против петимата бранители, би трябвало да имаш повече фикция, през днешния ден в случай че бяхме изгубили мъчно щяхме да понесем. Майсторството си проличава при мудна офанзива, да вкарат в средата, топката скачаше при този изсъхнал терен, мъчно е против такива тимове като Монтана ", добави Илиев.

" За офанзива на Лига Европа в шестицата ще е мъчно, задачата е да нападаме шестицата, към този момент сме там, през днешния ден можеше да дръпнем на ЦСКА с 3 точки, Монтана играха с готовност, хвърлиха се, бориха се, можеше и да загубим ", съобщи още треньорът на Черно море.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР