Снимка: Chernomorepfc.bgПолузащитникът на Черно море Стефан Велев очаква той и

...
Снимка: Chernomorepfc.bgПолузащитникът на Черно море Стефан Велев очаква той и
Коментари Харесай

Стефан Велев: Слещу Славия няма да е лесно, но е време да победим у дома

Снимка: Chernomorepfc.bg

Полузащитникът на Черно море Стефан Велев чака той и неговите съотборници да победят Славия в неделя. Той имаше проблеми с травма, само че към този момент е добре.

" Готов съм. Всичко е наред. Здрав съм. Целият тим работи крепко през паузата и се надяваме всичко да е ОК. Заслужаваме прекрасен терен, тъй като ние се опитваме да играем прекрасен футбол. Обичаме да владеем топката и да си разменяме доста пасове.  Нашият терен е може би най-лошият в Първа лига. Хората, които се грижат за него, вършат всичко допустимо да е в положително положение в този момент. Знаете, че не упражняваме на него, изобщо не влизаме на терена, тъй че би трябвало в този момент да е в малко по-добро положение. За напрежение не знам, само че е хубаво да има адреналин. Хубаво е да го има, с цел да има защо да се бориш. Да, несъмнено желаеме да победим. Играем вкъщи. Време е да го създадем. Ще се раздадем, с цел да се поздравим с трите точки ", сподели той пред " Дарик ". 

" Не зная дали Мапуку ще внесе изненада. Не зная в какво положение се намира той. Славия е един много стойностен и нападателен тим. Ние би трябвало да си гледаме нашата игра и създадем ли го, може би ще се поздравим с триумф. Но " белите " несъмнено са подъл тим. Забелязал съм, че те изпитват проблеми против тимове, които се пазят и играят по сполучливо против отбори, като нашия, които  играят отворен футбол. Много боли, когато си доминирал, изпускал си положения, заслужавал си да победиш и ти вкарат с едно състояние, без значение дали ще е от дузпа, или не. да ти вкарат с едно състояние гол е неприемливо и боли, само че това е футболът.  Ще се постараем да победим. нека вкараме ранен гол и ни тръгне играта ", добави той. 

" Ние всеки мач се стараем да играем по този метод, както против Арда, само че от време на време не се получава. Може би това, че вкарахме два бързи гола, повлия.  А и теренът беше добър и можеш да изпиташ наслаждение от футбола, като играеш на сходен терен. Ние сами си слагаме цели в съблекалнята. Трябва да създадем нещо, тъй като сме добър тим и колектив, треньорски щаб, управление. Всичко ни е подсигурено и би трябвало да вършим положителни резултати. И предните години играехме добър футбол, само че все нещо не ни доближаваше. Надявам се да демонстрираме положителни игри и да побеждаваме повече. Възможни са 9 точки в идните мачове, да. Но всеки един дуел е извънредно сложен и друг. Един Ботев Враца за мен са приятната изненада на шампионата досега. Ще се стараем да вземем трите точки от всеки един мач ", разкри Велев.

 

" Може би по-напред ми е по удобно. Да, тегли ме да играя там. По-интересно е, само че треньорът взема решение. За мен е значимо да играя. Знаеш, че съм играл и като десен бек, и като ляв бек..., изобщо където се е налагало. Винаги съм давал максимума. Когато се получава, получава. Понякога има случаи да не ти потегля мача. И ние сме хора. Няма по какъв начин...Но несъмнено да играя в предни позиции ми харесва повече. Младите моччета в тима се опитват да ни слушат. Доста бързо се приспособиха от юношеския в мъжкия футбол. Ние ги приехме сносно. Даваме им убеденост и успокоение. Е, това в някаква степен това не е доста добре, тъй като им се случва от време на време да се поотпускат малко. Имат качества. Ние им даваме успокоение и независимост. Когато се случи да стъпят изкривено им се скарваме, само че няма по какъв начин. Трябва да минат по този път. Сигурен съм, че скоро ще разкрият капацитета си ", приключи Велев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР