Снимка: БулфотоЗаместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков беше

...
Снимка: БулфотоЗаместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков беше
Коментари Харесай

Привикаха на разпит заместника на Нено Димов

Снимка: Булфото

Заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков беше на разпит в Специализираната прокуратурата по отношение на водната рецесия в Перник. Той беше посочен от юристите на намиращия се в арест министър в оставка Нено Димов като индивидът, чийто сектор във ведомството са били язовирите, съобщи БНР, представен от Novini.bg.



" Месец ноември поръчката на ВиК оператора е 1,6 милиона кубика. От Министерството на околната среда и водите са отредени един милион кубика, употребявани са съвсем 1,6 млн. кубика. На 7 ноември се редуцират разрешителните за прилагане на софтуерен най-малко - и на „ Стомана “, на „ Топлофикация “ остават същите. На 19 ноември напълно е спряно подаването към двете промишлени предприятия ", изясни Живков откакто излезе от Спецпрокуратурата.

Все още няма данни дали други членове на кабинета са били разпитвани. Има упования, че районният министър Петя Аврамова ще бъде привикана. Междувременно Нено Димов продължава да се намира в ареста.

Установено е, че той е одобрявал потреблението на вода за промишлени потребности, макар че е имало данни за пониженото равнище на водата в бент. " Студена ". По всичко наподобява, че в Министерство на околната среда и водите са проспали казуса, който заплашва и други градове у нас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР