снимка БулфотоВисши служители на немските специални служби влязоха в черен

...
снимка БулфотоВисши служители на немските специални служби влязоха в черен
Коментари Харесай

Русия вкара в черен списък висши служители от немските спецслужби

снимка Булфото

Висши чиновници на немските специфични служби влязоха в черен лист и няма да бъдат допускани на територията на Русия. Това оповестиха от съветското външно министерство, представени от съветските медии, съобщи.

Според ведомството Германия от дълго време упорства, че е имало " съветска диря " в хакерските атаки против немския парламент през 2015 година и това било направено, с цел да се сътвори предлог за въвеждането на нов пакет от едностранни наказания против Русия посредством Европейски Съюз.

Освен това немските управляващи били пренебрегнали предложенията на Москва за осъществяване на двустранни експертни изводи, прибавиха от съветското външно министерство.

" В отговор на гореспоменатите деструктивни дейности от страна на Европейския съюз, Москва реши да разшири листата с немски жители, на които е неразрешено влизането в Русия. Според дипломатическия принцип на взаимност висшите чиновници на немските структури за сигурност и разузнаване, които са част от системата на немското министерство на защитата, са определени за нови лица в съветския лист със наказания ", съобщи министерството.

От съветското външно ведомство прибавиха, че Москва си запазвала правото да " употребява ограничения за отговор " в бъдеще, в случай че Германия продължи борбите.

Забраната за влизане на формалните немски лица е наложена по отношение на изказванията на Германия за " съветска диря " в хакерската атака против Бундестага през 2015 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР