Снимка БулфотоВече е сигурно, че българският и руският президент ще

...
Снимка БулфотоВече е сигурно, че българският и руският президент ще
Коментари Харесай

Радев отива на гости на Путин за 24 май, а той ще му върне визитата на...

Снимка Булфото

Вече е несъмнено, че българският и съветският президент ще си разменят визити до края на годината. На " Дондуков " 2 трескаво се приготвят визитите на Румен Радев в Москва и на Владимир Путин в София, оповестява Канал 3.

Българският държавен глава ще замине на посещаване в съветската столица още към 24 май по отношение на празнуването на Дните на българската просвета в Москва, е било доказано през вчерашния ден в президентската администрация. Тогава се чака първата среща сред двамата в Кремъл.

На самия празник на българската писменост и книжовност Румен Радев ще си бъде в родината.

Датата на визитата на съветския президент е към момента неуточнена, все още се знае само, че тя би трябвало да се състои до края на тази година. Припомняме, че Румен Радев към този момент насочи поканата си към съветския президент да му гостува.

Путин не пристигна за 3 март поради президентските избори в Русия, а вместо него за честванията на 140 година от освобождението ни от османско робство дойде съветският патриарх Кирил. Неговото посещаване обаче създаде скандал, използван и у нас, и в Русия за вътрешнополитически цели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР