, снимка: БулфотоВ официално прессъобщение парламентарната група на Германската социалдемократическа

...
, снимка: БулфотоВ официално прессъобщение парламентарната група на Германската социалдемократическа
Коментари Харесай

Германска коалиционна партия подкрепи протестите в България

", фотография: Булфото

В публично прессъобщение парламентарната група на Германската социалдемократическа партия, ГСДП, част от ръководещата коалиция в Германия, разгласи своята поддръжка за антиправителствените митинги в България.
„ СОЛИДАРНОСТ С ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ “:

В продължение на доста седмици в България хиляди хора стачкуват с претенции за народна власт, господство на закона, самостоятелна правосъдна система и против корупцията. Подкрепяме проевропейските цели на хората. Парламентарната група на ГСПД в Бундестага застава на страната на тези, които се застъпват за съществени европейски полезности.

 

„ Демокрацията, върховенството на закона и битката с корупцията са централните стълбове на европейската интеграция. Ние приветстваме обстоятелството, че тези полезности намират необятна поддръжка измежду българския народ. Членството в Европейския съюз за него с право е най-голямата вяра за по-добър живот.

 

Ние се солидаризираме с българите, които повече от 45 дни са на улицата в името на проевропейски полезности. Хората упорстват за съществени полезности, с които България се е заела с присъединението си към Европейски Съюз.

Спазването на правилата на правовата страна в държавите-членки на Европейски Съюз е от решаващо значение. Въз основа на предстоящ годишен отчет от Европейската комисия за господство на закона, под немското Председателство на Съвета, за пръв път ще се организира разговор на Съвета за господство на закона. Той ще би трябвало да огледа сериозно на обстановката в страните-членки. Освен това, през идната година прокуратурата на Европейски Съюз ще стартира работа в 20 държави-членки и също и в България ще преследва корупцията, засягаща бюджета на Европейски Съюз. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР