снимка БулфотоТрябва да получим извинение за упреците на нашите мерки,

...
снимка БулфотоТрябва да получим извинение за упреците на нашите мерки,
Коментари Харесай

Сачева: Дължите ни извинение

снимка Булфото

Трябва да получим опрощение за упреците на нашите ограничения, тъй като ще бъдат продължени. Това разяснява в " Офанзива с Любо Огнянов " Деница Сачева от ГЕРБ.

Всички обществени ограничения са обезпечени до края на юни, а 6,8 % е безработицата за май, от 201 000 безработните са спаднали на 195 500, разяснява тя, представена от.

" Действали сме по най-хубавия метод във връзка с ограниченията в рецесията. Над 30 000 компании получиха поддръжка на страната, резервираха се 300 000 работни места, съвсем един 1 млн. българи са се възползвали от ограниченията. Гарантирахме касовите заплащания до края на месец юни ", изясни тя.

" Смятам, че ГЕРБ ще има преимущество и на идващите избори. Винаги сме хвърляли мостове без значение от целия дувар на омразата и заклинанията против нас. Другите партии би трябвало да преодолеят политическия си нарцисизъм и да работят за хората ".

" Разпуснатият парламент беше най-безполезния в най-новата ни история, сигурно един от най-безсмислените. Занимаваше се с политическа корупция. Приеха Изборния кодекс, обслужваха ползите на тези, които желаеха да подобрят своите резултати на идващите избори ", разяснява някогашният обществен министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР