снимка БулфотоТЕЦ Марица Изток 2 не може да разчита само

...
снимка БулфотоТЕЦ Марица Изток 2 не може да разчита само
Коментари Харесай

Служебният премиер: ТЕЦ Марица Изток 2 няма да спира, но да не разчита само на държавата

снимка Булфото

Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " не може да разчита единствено на страната. Това съобщи през днешния ден служебният министър председател Стефан Янев.

" Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 " няма да стопира, само че ще работи на минимална мощ, разгласи пред публицисти служебният министър председател Стефан Янев в село Средно Градище, община Чирпан.

Само страната не може да оказва помощ. Мениджмънтът на централата би трябвало да търси пазарни правила, разяснява той. По думите му за две седмици или за два месеца не може да се откри решение.

В Плана за възобновяване и резистентност също ще търсим решение, сподели още той, представен от Българска телеграфна агенция.

По мотив изказването на някогашния министър председател Бойко Борисов тази заран, Стефан Янев разяснява, че след диалози с финансовия министър тази заран, е схванал че има доходи в бюджета и наклонността е позитивна.

По-рано някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов попита за какво едвам през днешния ден служебният министър на финансите Асен Василев е оповестил, че е разкрил 1,5 милиарда лева свободни в бюджета. " Сега призна, че дефицитът ни е третият най-нисък в Европейски Съюз ", добави той.

Стефан Янев разяснява и издръжката на ФК " Берое ", като предложи футболният клуб да си търси нов спонсор.

Новият парламент ще одобри нов Закон за бюджета, сподели още Янев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР