Снимка: БулфотоСтягат големи протести в цялата страна. Те са срещу

...
Снимка: БулфотоСтягат големи протести в цялата страна. Те са срещу
Коментари Харесай

Стягат големи протести в цялата страна

Снимка: Булфото

Стягат огромни митинги в цялата страна. Те са против новите противоепидемични ограничения в огромна част от страната. Основното искане на ресторантьори и хотелиери е рестриктивните мерки да бъдат идентични за всички.

Почти всички заведения в Добрич затвориха в 15 часа на 7 септември.

" Мерките биха се отразили пагубно на нашия бизнес, тъй като предходната година бяхме затворени 8 месеца. В последна сметка всички имаме заеми, всички издръжаме служащи, всички се стараем да работим. Не може с три-четири часа, както и да сме работили, да покрием всички отговорности ", съобщи пред бТВ Светла Маркова, която е един от протестиращите притежатели.

Няколкостотин недоволни минаха с плакати по основната улица на Русе. Таксиметрови водачи пък блокираха основни кръстовища.

" Искаме да работим. По този метод се губи и личен състав, то е всеобщо, всеки знае защо става въпрос, след това доста мъчно се събира този личен състав назад, с цел да работии по този метод се убива бизнесът ", сподели Светлозар Савов.

The Gorgeous Praha

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
ADVERTISEMENT
На митинга в Ямбол бяха безапелационни - няма да се съобразят с ограниченията, а в Хасково с изключение на ресторантьори и работещи в заведения, на митинг излязоха танцьори, хореогафи и DJ-и.

От през днешния ден на територията на цялата страна влизат в действие по-строгите противоепидемични ограничения. Според тях заведенията за хранене, питейните заведения, игралните зали и казина ще могат да работят от 7.00 до 23.00 часа с до 6 души на маса, на разстояние от метър и половина. Затворени обаче ще останат нощните заведения, а събори, музикални фестивали и тиймбилдинги няма да се организират.

Фитнесите ще работят с до 30% потенциал, а кината, театрите, концертните и спортните зали с до 50%. Сватби и кръщенета на закрито ще могат да се организират с до 30 души.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР