снимка БулфотоСлед днешното захлаждане, утре отново настъпва жега, съобщават синоптиците.През

...
снимка БулфотоСлед днешното захлаждане, утре отново настъпва жега, съобщават синоптиците.През
Коментари Харесай

Утре градусите пак се качват

снимка Булфото

След днешното захлаждане, на следващия ден още веднъж настава горещина, оповестяват синоптиците.

През нощта ще е ясно и съвсем безшумно. Утре ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над югозападните региони на страната, само че единствено на изолирани места след обяд едва ще превали. Ще духа слаб в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са от 27° до 32°, прогнозиа дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология пред Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-27°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над Рило-Родопската област, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен, по най-високите елементи северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 15°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР