снимка БулфотоСкандалът, който избухна вчера, след като ген. Атанас Атанасов

...
снимка БулфотоСкандалът, който избухна вчера, след като ген. Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Протест пред Президентството днес заради подслушванията

снимка Булфото

Скандалът, който избухна през вчерашния ден, откакто ген. Атанас Атанасов разгласи, че службите са подслушвали политици от претистърските партии, а по-късно вътрешният министър Бойко Рашков удостовери тази информация, не стихва. Днес от 11 часа жители се събират на митинг пред постройката на Президентството, с цел да изразят негодуванието си против тези подслушвания, съобщи. 

Демонстрантите споделиха, че не одобряват да се вършат каквито и да било действия за промени, до момента в който на позицията основен прокурор към момента стои Иван Гешев. Протестиращите са уверени, че при сходно управление на държавното обвиняване няма по какъв начин да се направи каквото и да било обективно следствие на нередностите, осъществявани от предходното ръководство на ГЕРБ. 

Гражданите са безапелационни, че от през днешния ден ще бъдат всекидневно на площада. Днес ще бъде конкретизиран и часа, в който ще се събират. Очаква се той да е както нормално - към 18-19 ч. Предвиждат се и други начинания, които също ще станат ясни до края на деня. 

Демонстрациите избухнаха в разгара на лятото на миналата към този момент 2020 година Това се случи след поредност от кавги - напролет в пространството изтекоха записи и фотоси на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов. Паследва и акцята край летните сараи на Ахмед Доган в " Росенец ", където Христо Иванов от " Демократична България " бе изпъден от държавен плаж от гардове на НСО. На площада обаче се събраха жители откакто чашата на публичното неодобрение преля рейда на прокуратурата в Президентството поради Пламен Узунов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР