Снимка: БулфотоСинът на убития в ловешкото село Добревци производител на

...
Снимка: БулфотоСинът на убития в ловешкото село Добревци производител на
Коментари Харесай

Нови ексклузивни версии разплитат хладнокръвното убийство на Царя на локума и халвата Иван Христов

Снимка: Булфото

Синът на убития в ловешкото село Добревци производител на халва и локум Иван Христов не харесвал метода, по който татко му въртял бизнеса. Във съдбовния неделен ден в дома на 47-годишния предприемач, който има компания за произвеждане на сладкиши, е имало колекция, на която участвали единствено близки другари и родственици. Предполага се, че е избухнал скандал, откакто приятелите му си тръгнали, написа " Монитор ".

В разправията бил забъркан неговия наследник, който не харесвал по какъв начин татко му върти бизнеса си. Младото момче желало да има промени, само че по-отраканият предприемач отказвал да го слуша.

След огромна препирня се счита, че момчето извадило револвер и застреляло татко си. Друг родственик повикал брат му и по този начин се стигнало до подаването на сигнала в полицията.

„ Синът му все беше неудовлетворен от това, което правеше татко му. Той искаше да зареждат огромните магазини и да избягат от уличната търговия, която им носеше положителни доходи. Не знаем обаче дали това е повода за абсурда сред тях и дали въобще е имало подобен, преди да се стигне до убийството “, описаха близки на фамилията, написа Блиц.

Според друга версия Христов имал другарка в София и желал да се разведе поради нея. Това обаче провокирало гнева на сина му.
Кметът на село Добревци Йордан Йорданов сподели, че аргументите за убийството към момента се обясняват, а простреляният не е имал спорове. Полицията ревизира версията и за други забъркани в покушението над предприемача.

По информация на БНР, за убийството е арестуван синът му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР