Снимка БулфотоС остра позиция срещу отстраняването на министъра на труда

...
Снимка БулфотоС остра позиция срещу отстраняването на министъра на труда
Коментари Харесай

Системата ни убива: Възстановете Бисер Петков като министър

Снимка Булфото

С остра позиция против отстраняването на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков излязоха майките от самодейността " Системата ни убива ". Петков да бъде върнат на поста упорстват майките в отворено писмо до премиера Бойко Борисов, по чието гледище министърът подаде оставка. В противоположен случай, това ще е още един претекст за митингите им, съобщи вести.бг.

 

В писмото си майките се обръщат непосредствено към премиера с думите: " Протакането на промяната ще съсипе и унищожи човешки животи и в тази ситуация отговорността по тази причина ще е само Ваша ".

" Считаме, че претекстовете Ви, че темповете на работа на министерството не дават отговор на обществено-политическите упования са безусловно несъстоятелни! ", пишат още те и напомнят, че Социалното министерство,  под управлението на Бисер Петков, сътвори два основни за живота на хората с увреждания закона - този за хората с увреждания и за обществените услуги. 

" Именно при този министър започва предстоящата с десетилетия промяна в областта на обществените политики за децата и хората с увреждания. Настояваме промените да бъдат приключени и да не се протакат с безпричинно поискани от Вас оставки! ".

Министър-председателят Борисов през вчерашния ден изиска и одобри оставката на министъра на труда и обществената политика с претекста " насъбрани във времето учредения ". Премиерът смята, че темповете, с които Министерството на труда и обществената политика работи, не дават отговор на обществено-политическите упования.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР