снимка: БулфотоРаботата по случая продължава от разследващ полицай и служители

...
снимка: БулфотоРаботата по случая продължава от разследващ полицай и служители
Коментари Харесай

От търговски обект в Сливен иззеха злато за 50 хиляди

снимка: Булфото

Работата по случая продължава от проверяващ служител на реда и чиновници от бранш " ПИП ". Уведомена е Районна прокуратура-Сливен.

Икономическа полиция и Национална агенция за приходите иззеха злато за 50 000 лв. в Сливен, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 10 юни чиновници на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " към ОДМВР-Сливен и Търговско дружество на Национална агенция за приходите - Бургас са направили инспекция в търговски обект в сливенския квартал " Надежда ", предава Dnes.bg. 

Установена е продажба на артикули от жълт метал без съществуване на български държавен знак, открити са нередности във фискалното устройство и касовата наличност. Установени са 2900 грама златни украшения, като 1700 грама са без документите за генезис. Иззети са 300 грама украшения без български държавен знак. За тези нарушавания на шефа на магазина ще бъдат формирани актове.

В хода на инспекцията е открита нерегламентирана продажба на украшения от марките " Сartie ", " Сhanel " и " Versace ", обект на авторско право, нарушаващи правата на интелектуалната благосъстоятелност.

Иззети са 30 броя украшения с общо тегло към 370 грама. Общо цената на конфискуваното количество злато от проверяващите е на стойност към 50 000 лв..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР