Снимка: БулфотоПротестиращи блокираха централния вход на сградата на Общинския съвет

...
Снимка: БулфотоПротестиращи блокираха централния вход на сградата на Общинския съвет
Коментари Харесай

Общинарите в Бургас решиха пътят до парк Росенец да си остане общински

Снимка: Булфото

Протестиращи блокираха централния вход на постройката на Общинския съвет в Бургас, където през днешния ден се организира съвещание, оповестява Българска национална телевизия.

Протестиращите настояха да бъде анулирано решение на локалния парламент, с което общинският път, който минава през парцела в парк „ Росенец ", свързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, става частен. По обяд общинските съветници анулираха своето решение и пътят си остава общински.

Пред входа на зала „ Бойчо Брънзов " в Бургас протестиращите бяха сложили заграждения, на които написа „ Строителен обект " и „ Частна благосъстоятелност ", сходно на края на пътя в парк „ Росенец ". Протестиращите не позволиха общинските съветници до залата и се наложи те да минат през задния вход.

Венета Баева, протестиращ: И желая тези младежи да живеят в една законова страна. Искам законът да се съблюдава от първия до последния човек в страната ".

Въпреки блокадата, съвещанието на Общинския съвет в Бургас стартира без забавяне. Предложението за смяната на собствеността на пътя е на общински консултант Константин Бачийски.

Константин Бачийски, общински консултант: „ Повече от три месеца се боря против това решение и повече от три месеца от болшинството на ГЕРБ ми изясняват по какъв начин това не може да стане. Но както видяхме, когато ние не се предаваме, когато всички българи се надигнат, то тогава има опция да се взимат решения в употребява на жителите ".

А в това време общинските съветници от ГЕРБ също внесоха предложение за анулация на решението от април.

Калояна Живкова, общински консултант от ГЕРБ: „ Нито едно решение не е толкоз значимо, в случай че ще разделя по този метод обществото. + Този път по кадастрална карта влиза в частен парцел. Това, което беше предлагането на общината е да се направи подобен различен, който да стига до самия бряг и да бъде построен и паркинг. " )

Предложението провокира сериозен спор сред другите партии в локалния парламент в Бургас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР