Снимка БулфотоПриветстваме идеята на прокуратурата да се направи анализ на

...
Снимка БулфотоПриветстваме идеята на прокуратурата да се направи анализ на
Коментари Харесай

Карадайъ, ДПС: Приветстваме идеята на прокуратурата за анализ на целия приватизационен процес

Снимка Булфото

Приветстваме концепцията на прокуратурата да се направи разбор на елия развой на приватизация. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка предоставената на ДАНС от основния прокурор Иван Гешев пълна инспекция на целия приватизационен развой, заяви вести.бг.

В разнообразни интервали на приватизацията са работили разнообразни закони, само че въпреки това обществото желае да знае всичко за приватизацията и е вярно. От тази позиция приветстваме концепцията на прокуратурата да се направи разбор на целия развой на приватизация, съобщи Карадайъ.

Има доста разнообразни отзиви и тълкования на този развой. Така че ние от Движение за права и свободи приветстваме тази концепция, сподели още Карадайъ.

Попитан дали има съмнителни покупко-продажби, ръководителят на Движение за права и свободи съобщи, че мъчно може да каже и още повече, че не се дефинира понятието " съмнителни ". По думите на Карадайъ прокуратурата би трябвало да се остави да извърши инспекция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР