снимка БулфотоПри засилено полицейско присъствие тази вечер се провеждат няколко

...
снимка БулфотоПри засилено полицейско присъствие тази вечер се провеждат няколко
Коментари Харесай

При засилено полицейско присъствие тази вечер в София хората протестират, снощи искаха да сготвят Бойко

снимка Булфото

При засилено полицейско наличие довечера се организират няколко митинга в центъра на столицата. Протестиращите се събраха на Орлов мост в София, съобщи БНР.

Блокирани са за поредна вечер основни булеварди.

Има засилено полицейско наличие.

От площад " Народно заседание "  вече е потеглило шествието на политическа партия " Възраждане "  в отбрана на настоящата конституция.

Тук симпатизантите със запалени факли, с портрети на Ботев, Левски и Захари Стоянов се обявиха срещу проекта за нова конституция, импортиран от ГЕРБ, Оперативна програма и " ВОЛЯ ".

Припомняме, от ГЕРБ внесоха предлагането си за нова Конституция, събирайки 127 подписа. Те бяха подкрепени от съдружните си сътрудници от Оперативна програма, както и от депутати от " Воля " и самостоятелни. От ДПС към този момент оповестиха, че няма да поддържат самодейността на ГЕРБ, от БСП също са срещу.

Те я дефинираха я като " спешен PR " и опит на ръководещите да се задържат на власт, с цел да могат те да провеждат изборите.

Шествието минава през Министерството на правораздаването и Съдебната палата, с цел да стигне пред фонтана на президентството, където се събира с другите два митинга.

Припомняме, че през вчерашния ден под знака на Хелоуин премина 115-ата вечер на антиправителствени протести. Организаторите от Отровното трио се погрижиха няколко тона тикви да бъдат докарани на пл. " Независимост ", с цел да могат протеситращите да вършат фенери и статуи от тях.

Пред огромната купчина беше сложена най-голямата и зряла тиква, декорирана с пера като индиански водач. На място има и дръвници, на които да се режат други тикви, съобщи БНР.

Насловът на акцията бе  " Да сготвим Бойко ".

На демонстрацията за деня на Вси светии отново бяха поискани оставките на държавното управление и на основния прокурор.

Малко след 20:00 ч. по традиция протестиращите блокираха Орлов мост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР