снимка БулфотоПолицията разкри и задържа двамата мъже, които окрадоха тръбите

...
снимка БулфотоПолицията разкри и задържа двамата мъже, които окрадоха тръбите
Коментари Харесай

Арестуваха двамата мъже, окрали тръбите на кислородната инсталация на болницата в Ямбол

снимка Булфото

Полицията разкри и задържа двамата мъже, които окрадоха тръбите на кислородната апаратура на болничното заведение в Ямбол.

Полицейските дейности почнали късно вечерта на 6 юли, след получен сигнал на тел. 112 за констатирана липса на част от тръби за транспорт на О2 в региона на болница в Ямбол. В резултат на извършените бързи оперативно-издирвателни дейности е открита съпричастността към похищението на 31-годишен от Бургас и 18-годишен Ямбол, и двамата престъпно проявени, написа actualno.com.

Часове след осъществяване на действието мъжете са арестувани с полицейски заповеди за период до 24 часа. В хода на работата са събрани данни, че двамата са съпричастни и към други незаконни действия. Събраните материали по случая са докладвани в Районна прокуратура – Ямбол. Образувано е досъдебно произвеждане. Одобрени са планове за привличане на двамата в качеството им на обвинени. Предстои директно привличане и задържане за период от 72 часа, с оглед внасяне на искане за непрекъсната мярка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР