Снимка БулфотоПапа Франциск предупреди света, че го очаква огромно бедствие. Главата

...
Снимка БулфотоПапа Франциск предупреди света, че го очаква огромно бедствие. Главата
Коментари Харесай

Папа Франциск: Човечеството го очаква нов потоп

Снимка Булфото

Папа Франциск предизвести света, че го чака голямо злополучие. Главата на римокатолическата черква съобщи, че човечеството го чака нов потоп заради климатичните промени.

Според папата, в случай че водачите на страните по света не реагират на топенето на ледниците и измененията в температурите, Земята ще се изправи пред голямо злополучие.

„ Потопът ще се случи, в случай че продължим да вървим по същия метод “, споделя папа Франциск, представен от Daily Mail.

Главата на римокатолическата черква напомня, че в Библията Ной е оживял от потопа заради своята нравственост. В тази връзка Понтификът счита, че с цел да се борят с изменението на климата, управляващите първо би трябвало да се оправят с корупцията и несправедливостта.

Папа Франциск акцентира, че самият потоп може да е мит, само че също по този начин служи като добър образец за това по какъв начин Бог е в положение да отприщи гнева си като реакция против греховете на хората. Гражданите и политиците би трябвало да демонстрират повече здравомислие, което върви ръка за ръка със „ съчувствие към хората, света и проблемите му “, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР