Снимка БулфотоОт лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба

...
Снимка БулфотоОт лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба
Коментари Харесай

Нова драма около Кубрат Пулев: Искат служебна загуба от Богдан Дину

Снимка Булфото

От лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба за Кубрат Пулев, оповестяват международните медии. Причината е два непозволени удара на Кобрата против румънеца по време на трагичната им борба в Калифорния, заяви флагман.бг.

В началото на седмицата щабът на Дину внесе публична тъжба в Атлетическата комисия. Предполагаше се, че той желае преиграване на мача, само че промоутърът му Грег Коен упорства да се задейства член 4 CCR-368. Той гласи, че в Калифорния имат право да трансформират резултат от дадена среща, в случай че има позволено нарушаване.

Според жалбата, Пулев е нанесъл забранен удар против румънеца, до момента в който той е бил на колене, след което последвал още един. Съдията лиши точка на българина и даде 5 минути на противника му да се съвземе. Последваха два нокдауна в интерес на софиянеца, след което той завоюва мача. Ако на Дину бъде присъдена служебна победа, Кобрата ще изгуби правото си на формален кандидат за купата на Антъни Джошуа във версия IBF. Комисията ще се произнесе на 14 май, когато Пулев ще бъде изслушан и по абсурда с репортера Джени Суши.

Лицензът на българина в Калифорния беше краткотрайно замразен, откакто американката заведе дело против него поради целувката след триумфа над Дину. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР