снимка БулфотоОсвен произшествието от снощи, при което при сблъсък на

...
снимка БулфотоОсвен произшествието от снощи, при което при сблъсък на
Коментари Харесай

9 души са пострадали в катастрофи във Варна и региона през последните дни

снимка Булфото

Освен произшествието от нощес, при което при конфликт на рейс и лек автолобил на кръстовището на бул. «Република» и бул. «Сливница» пострадаха двама души, през миналите дни във Варна са станали още няколко катастрофи, при които има още седем потърпевши.

Най-тежкото от тях е станало към 19:40 часа на Крайезерен път на 3 март, събощиха през днешния ден от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи. Водачката на «Тойота» Б.В. (19 г.) от Варна, при маневра за ляв завой, не пропуща и блъска «Ауди», който се движи в права посока против нея.

Вследствие на случая са потърпевши четирима души – двамата водачи и две дами пътнички в колите. По – съществено е потърпевша 18-годишна жена, пътуваща във втория автомобил, която е получила фрактура на дясна ръка и травма на таз, останалите са получили контузни пострадвания, всички са прегледани и освободени, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Предната нощ, към 00:20 часа, на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Сливница», е зародило лидерката на. «Пежо» Я.Х. (33 г.) от Варна, при съществуването на пътен знак «Стоп!», не пропуща и блъска «Ауди». Вследствие на случая е потърпевша пътничка от първия автомобил (31 година от Варна), която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

На 2 март, към 13:40 часа, на ул. «Слави Дойчев» в гр. Игнатиево, лидерът на «Фолксваген» В.Т. (28 г.), локален гражданин, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор и блъска камион «МАН», който се движи в права посока насрещно. Вследствие на случая е потърпевша пътничка (30 г.) от лекия автомобил, която получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР