Снимка БулфотоОставката на ген. Николай Петров е един морален акт

...
Снимка БулфотоОставката на ген. Николай Петров е един морален акт
Коментари Харесай

Цачева с горещ коментар за оставката на ген. Петров: Морален акт на изключително компетентен лекар! Правосъдният министър посече конгреса на БСП - чудесно отигран спектакъл

Снимка Булфото

Оставката на ген. Николай Петров е един честен акт на извънредно способен доктор. Вероятно той по този начин е решил, не съм говорила с него. Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия правосъдният министър Цецка Цачева, представена от Пик.

 

" Аз се запитвам с този управленчески опит, в случай че е имало пропуски, минимум екипът е трябвало да го предизвести за тях. Но се минава през доста звена и процедури. Нека компетентите органи да ни дадат отговор ", разясни Цачева обвиняванията против здравния министър. Битката против корупцията не се водела единствено от ГЕРБ и Българска социалистическа партия. " Сферата на опазването на здравето е доста сензитивна. Защото бюджетните средства се усилват. А не можем да получим самопризнание от жителите за положително опазване на здравето. Не бива да отчитаме достиженията ни. Всеки лев обществени средства би трябвало да излиза наяве и тъкмо при съблюдаване на разпоредбите ", посочи Цачева. 

" Един отлично отигран театър ", по този начин Цачева назова конгреса на Българска социалистическа партия. Според нея Нинова свикала форума, с цел да се накара хубаво на опозицията си. " Би било най-великодушно да се махне с ръка за казаното на този конгрес. Но там се споделиха доста лъжа и трябваше да се чуе мнението на ГЕРБ. Затова се свика съвещание на изпълнителната комисия на партията. Не мога да си обясня и заиграването с тематиката за европредседателството ", разясни Цецка Цачева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР