Снимка: БулфотоОрганизаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на

...
Снимка: БулфотоОрганизаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на
Коментари Харесай

Глобяват БСП, Борисов и Цветанов за неспазване на мерките

Снимка: Булфото

Организаторите на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия, на учредяването на Политическа партия „ Републиканци за България “ и на визитата на министър-председателя в Катедралния храм „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Ловеч ще бъдат санкционирани за неспазване на противоепидемичните ограничения.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на здравеопазването, написа Novini.bg.

Ето какво пишат от там в събщението до медиите:

На уредниците:

- на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия, извършен в Националния замък на културата на 26 и 27 септември;

- на учредяването на Политическа партия „ Републиканци за България “, извършено в Интер Експо Център на 27 септември;

- на днешното (28 септември) посещаване на министър-председателя в Катедралния храм „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Ловеч ще бъдат връчени актове за административно нарушаване на въведените в страната противоепидемични ограничения.

Когато нарушаването е осъществено от юридическо лице, глобата е от 500 лева до 2000 лева, а при наново нарушаване – от 2000 лева до 5000 лева, според член 209а, алинея 2 от Закона за здравето. Актовете ще бъдат връчени от съответните районни здравни инспекции, на чиято територия са извършени събитията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР