снимка БулфотоНа съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във

...
снимка БулфотоНа съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

26-годишния Димитър прилъга 10-годишно момиченце в дома си във Варна и блудства с него

снимка Булфото

На съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна е предаден 26-годишният Димитър Б., който ще дава отговор за блудничество с малолетно момиченце, представляващо рисков рецидив, като престъплението е осъществено със мощ и опасност с нож. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 5 до 20 години, оповестяват от Апелативна прокуратура във Варна.

На 17 август 2017 година към 18 часа подсъдимият седял на скамейка пред входа, където живее в центъра на Варна. Забелязал, че 10-годишното дете на съседите му влиза във входа, и го последвал. Под предлог че има потребност от помощ, Димитър помолил момиченцето да отиде в жилището му. Там блудствал с детето, като го заплашил с нож.

26-годишният Димитър Б., който е с главно обучение, има две предишни присъди също за блудствени дейности. През 2010 година мъжът е наказан на 11 месеца отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години и 11 месеца от състав на Варненския областен съд. Само 19 дни, откакто условната му присъда влезнала в действие, той направил друго закононарушение по член 149, алинея 3 от Наказателен кодекс. За това закононарушение е наказан на 4 години и 4 месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

Предстои делото против 26-годишният Димитър Б. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР