Снимка: БулфотоНа 15 ноември около 01,20 часа в гр. Провадия

...
Снимка: БулфотоНа 15 ноември около 01,20 часа в гр. Провадия
Коментари Харесай

Мъж и жена в Девня подкараха дрогирани колите си, но...

Снимка: Булфото

На 15 ноември към 01,20 часа в гр. Провадия при осъществяване на полицейска инспекция на  Ауди с лидер Р.П. (23 г.) от Варна, е открито, че същият ръководи МПС след приложимост на наркотични субстанции.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

В сдъщия ден около 16:30 часа, в гр. Девня, при осъществяване на полицейска инспекция на Фолксваген» с лидерка М.Г. (31 г.), локална жителка, е открито, че същата ръководи МПС след приложимост на наркотични субстанции. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Жената е арестувана за период до 24 часа.

Около 15:50 часа в четвъртък, на разклона за село Дъбравино, при осъществяване на полицейска инспекция на  Рено с лидер П.П. (49 г.) от с. Горен чифлик, е открито, че същият ръководи кола, която е със служебно прекъсната регистрация и не е записана още веднъж по надлежния ред. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР