Снимка БулфотоМъж, който вече е бил осъждан, отново се върна

...
Снимка БулфотоМъж, който вече е бил осъждан, отново се върна
Коментари Харесай

Осъждан мъж извърши две кражби с взлом във Варна

Снимка Булфото

Мъж, който към този момент е бил осъждан, още веднъж се върна към кражбите. Той реши за забогатее бързо, само че сметките му излязоха криви. След извършени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности е арестуван 34-годишен мъж от Девня, осъждан. Установено е, че лицето е причинител на две взломни обири от офиси на осигурителен брокер, намиращи се в жк „ Младост “ и жк „ Победа “ във Варна, осведомят от полицията.

Кражбите са осъществени на 27.01.2021 година и на 31.01.2021г., а в пространствата е проникнато след щурм на входните порти на офисите.

Предмет на кражбите са портативен компютър, слушалки и малко над 2100 лева от първия офис и към 300 лева от втория офис.

При установяването на лицето, компютърът, предмет на действието, е открит, конфискуван и прибавен към материалите по воденото по случая досъдебно произвеждане.

С разпореждане лицето е арестувано за период до 72 ч., като работата продължава  под надзора на прокурор при районна прокуратура – Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР