Снимка БулфотоЛифт на Банско ще има, това заяви в Годината“

...
Снимка БулфотоЛифт на Банско ще има, това заяви в Годината“
Коментари Харесай

Вицепремирът Каракачанов разкри дали ще има втори лифт на Банско

Снимка Булфото

Лифт на Банско ще има, това съобщи в „ Годината “ по Дарик вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

„ Нито Валери Симеонов, нито аз, нито който и да е от Патриотите е пристигнал да директория, а пък знае се, че ние слушкаме. Казусът Банско ще бъде решен, тъй като това повелява естествената логичност, икономическата логичност на страна, с цел да се развива туризмът, а не да се стопира, тъй като едни измислени герои, които са си намерили доста положително прехранване, усвоявайки всевъзможни задгранични фондове, да се прехранват с това да стопират или да забавят икономическите планове за развиване на България “, по този начин разяснява Каракачанов тематиката за това, че на 28 декември се чака Валери Симеонов да разгласи решението си, както самичък той уточни, дали ще остане да „ слушка и директория “, в случай че няма да мине смяната на концесията за Банско, написа Пик.

По думите му една част от екологичните организации непрестанно се пробват да пречат и да забавят икономическите планове за развиване на България.

„ Кажете ми един огромен план, в който тези хора не са се пробвали да попречат? По един от плановете обявиха, чеса видели черен щъркел и планът би трябвало да спре, тъй като това е доста скъпо. По различен план бяха видели бялата лястовица. При трети план бяха намерили крастав гущер. Айде стига с този рекет! Истината е елементарна. Няма да изтъквам по памет какъв брой са пистите и лифтовете в страна, като Австрия, която териториално е по-малка от България. Или пък Словения, която е на една четвърт от България. Андора също - там има два пъти повече писти и лифтове, в сравнение с в цялата страна България. Кажете ми къде е логиката да се стопира икономическото развиване “, добави той.

Според него и останалите министри мислят по същия метод.

„ На 28 декември ще настояваме да се вземе решение по въпроса. Минимумът, който може да се случи, е приемането на проекта за ръководство. Лифт на Банско ще има “, сподели още министър Каракачанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР