Снимка БулфотоЛидерите на най-новата партия обявиха при какви условия биха

...
Снимка БулфотоЛидерите на най-новата партия обявиха при какви условия биха
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев са готови да работят с ГЕРБ и ДПС, ако им изпълнят пет условия

Снимка Булфото

Лидерите на най-новата партия оповестиха при какви условия биха работили дружно с ГЕПРБ и Движение за права и свободи.

Всяка партия, включително ГЕРБ и ДПС, може да сключи предизборно съглашение с партия " Продължаваме промяната ", което да гарантира работещ парламент и несъмнено държавно управление след изборите. Те обаче ще би трябвало да одобряват 5 условия преди този момент. Това оповестиха в Стара Загора някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

По думите им изискванията са да не се усилват налозите, а да се събират напълно, да бъдат спрени всички течове в страната, с цел да могат служащите и компаниите да получават парите си и да заплащат налозите си, образованието да работи добре, а хората да могат да се лекуват качествено в България, без да доплащат и смяна в закона за правосъдната власт.

Засега най-близо до тези критерии отдясно били Демократична България, а от левия политически набор – ИБГНИ, оповестява

" Прокуратурата не работи, ние го усетихме. Четири месеца подаваме папки в прокуратурата и все едно, че ги пускаме в празна пощенска кутия ", подчерта Кирил Петков.

Двамата някогашни министри оповестиха, че изрично поддържат президента Румен Радев за втори мандат.

На въпрос дали той е разединител на нацията, както настояват от ГЕРБ и ДПС, отговорът беше: " С дейностите си до момента президентът по-скоро е обединител на почтените ".

Попитани по какъв начин с дясна политика се реализират леви цели, Петков и Василев обясниха, че дясна политика значи да не се подвигат налозите, а да се събират, държавната интервенция и регулация на бизнеса да бъде допустимо най-малката, като в това време образованието и опазването на здравето работят добре, а пенсионерите не живеят под прага на бедността.

" Не ни приемайте като новодошли в страната, аз от 15 години съм тук, работя тук и тук заплащам налозите си ", сподели още Кирил Петков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР