Снимка: БулфотоКооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени само

...
Снимка: БулфотоКооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени само
Коментари Харесай

Министерството на здравеопазването: Пазарите и борсите за цветя се затварят само за три дни

Снимка: Булфото

Кооперативните пазари и цветните тържища ще бъдат затворени единствено по празниците, оповестиха от Министерството на здравеопазването, написа " Флагман ".бг.

В резултат на основаната добра организация и прецизното използване на въведените противоепидемични ограничения на кооперативните пазари и цветните тържища в интервала от 13.04.2020 година до 15.04.2020 година, за което показателни са осъществените инспекции, министърът на опазването на здравето издаде нова заповед, с която позволява действието им и на 16-ти април.

Кооперативните пазари и цветните тържища ще бъдат затворени само в интервала от 17-ти до 19-ти април, в това число. В този интервал комерсиалните обекти за хранителни артикули в обособени пространства и аптеките на територията на тези пазари могат да работят при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР