снимка: БулфотоКогато направихме коалицията, си говорехме, че трябва да избегнем

...
снимка: БулфотоКогато направихме коалицията, си говорехме, че трябва да избегнем
Коментари Харесай

Джамбазки: Надминахме Реформаторите по безсмислени скандали

снимка: Булфото

Когато направихме обединението, си говорехме, че би трябвало да избегнем това, което се случи с Реформаторския блок. Надминахме ги по безсмислени кавги, само че продължаваме да сътворяваме смислени за страната неща. Това разгласи евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки за Българска национална телевизия във връзка обстановката в обединението на „ Обединени патриоти ”.

Според Джамбазки тематиката за българите в чужбина е измежду най-болните за „ Патриотите ”. По думите му грешките в държанието би трябвало да се поправят час по-скоро.

Той сподели, че негова кандидатура за евроизборите ще бъде разисквана на първо време в локалната конструкция на Вътрешна македонска революционна организация.  По думите му " Обединени патриоти " би трябвало да се явят дружно на евроизборите.

„ Ние би трябвало да сме съидейници и да се борим да създадем нещата, които би трябвало да бъдат свършени ”, сподели Джамбазки.

Той разяснява и информациите, че Волен Сидеров упорства той да е лидер на листата на „ Патриотите ” на евроизборите, само че споре Ангел Джамбазки водачът на „ Атака ” в никакъв случай не е казвал това. А с цел да се реши въпросът с листите актуалният евродепутат даже предложи вътрешни избори, в която жителите да подредят листата. / Канал 3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР