Снимка БулфотоГригор Димитров отново разочарова своите фенове, след като загуби

...
Снимка БулфотоГригор Димитров отново разочарова своите фенове, след като загуби
Коментари Харесай

Тотален провал! Два дни чакане и нов крах за Гришо

Снимка Булфото

Григор Димитров още веднъж разочарова своите почитатели, откакто загуби конфликта с Феликс Оже-Алиасим с 4:6, 4:6 на шампионата от категория АТП 500 " Куинс Клъб ", провеждащ се в Лондон. Двубоят, който дъждът отсрочва цели два дни, бе от 1/16-финалите на конкуренцията, а 18-годишният канадец си обезпечи мач с Ник Кирьос на 1/8-финалите, написа Блиц.

Иначе срещата бе първа сред младока и Димитров, който е първенец в конкуренцията от 2014 година. 

ПЪРВИ СЕТ
Двубоят стартира с няколко равностойни гейма, а първи съмнения при сервис сподели Оже-Алиасим. Те се появиха при 2:1, когато той подаваше за равнене в геймовете. Гришо получи брейк пойнт, само че не съумя да се възползва и резултатът в последна сметка стана 2:2. При 3:3 и сервис на Димитров, той бе продънен още с първата опция, отстъпвайки към този момент с 3:4. Това от своя страна даде в допълнение самочувствие на младия канадец, който съумя да удържи преднината си, и до края на сета не разреши на хасковлията да върне пробива, затваряйки частта с 6:4.

ВТОРИ СЕТ
Втората част стартира пагубно за българина, откакто той бе продънен още в нейния старт. Веднага по-късно Гришо получи късмет за върне пробива, само че Оже-Алиасим сподели постоянен тенис и въпреки всичко си взе сервиса, повеждайки с 2:0. Следващите геймове и двамата тенисисти демонстрираха мощен сервис и шансове за пробив нямаше. Чак при 3:4 и подаване на Алиасим се появи искрица вяра за Димитров. Тогава се стигна до 40:40, само че канадецът се измъкна с преимущество. Хасковлията съумя да понижи на 4:5 в идващото си подаване, само че неговият противник не изпита компликации да затвори мача на собствен сервис с 6:4.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР