снимка: БулфотоGoogle дават все по-голям приоритет на сигурността на личните

...
снимка: БулфотоGoogle дават все по-голям приоритет на сигурността на личните
Коментари Харесай

Google Chrome вече ще ни информира, ако уеб формулярите не са сигурни

снимка: Булфото

Гугъл дават все по-голям приоритет на сигурността на персоналните данни на потребителите. Популярният браузър предлага многообразие от функционалности, които ни уведомяват по какъв начин се обработва информацията ни. Гугъл Chrome също по този начин предлага многообразие от разширения, с които в допълнение на персонализирате интерфейса съгласно вашите персонални желания. 

Алгоритмите на Гугъл ни оповестяват още за уеб уеб страниците с подозрителна интензивност и съмнителна известност, което също е добра предварителна защита против възможните хакерски офанзиви. Компанията желае да доразвие още повече концепцията и да предпази информацията, която потребителите вкарват в незащитените уеб формуляри в интернет.

Разработчиците на  вече опитват с няколко различни решения на този проблем в уеб браузъра. Плановете на компанията плануват още с M86 Build версията да вкарат промени. По този метод Chrome към този момент ще демонстрира червен байрак за формулярите на HTTPS страниците, които не са изпратени несъмнено, оповестява Engadget.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР