Снимка БулфотоГЕРБ като че ли имат полза от това да

...
Снимка БулфотоГЕРБ като че ли имат полза от това да
Коментари Харесай

Сидеров: Като че ли ГЕРБ има полза „Обединени патриоти“ да не сме единни - нямам доказателства, само усещане

Снимка Булфото

ГЕРБ сякаш имат изгода от това да не сме единни. Това е единствено чувство, нямам доказателства. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и водач на „ Атака “ Волен Сидеров, написа Блиц.

„ Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един народен представител. Аритметиката е такава “, разяснява той. „ Като че ли медиите са насочвани да се занимават с тематиката ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим дружно на изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос “, уточни Волен Сидеров.

„ Има изкуствено възбуждане по тези тематики. Дано да не е насочвано от някого “, добави той. „ Вчера ме питат за какво не съм на Коалиционен съвет, споделям, че никой не ме е канил. Питат ме - по какъв начин медиите са там? А кой им е споделил? “, попита водачът на „ Атака “.

„ От телевизия „ Алфа “ направихме едно мини следствие. Оказа се, че някои сътрудници от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация подшушнали на някои медии, че ще има съвет “, съобщи Сидеров. „ Каква е тази игра не мога да кажа. Не е доста здрава ситуацията, само че няма нищо съдбовно “, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР