Снимка БулфотоГеорги Марков обясни какво трябва да предприеме ГЕРБ, за

...
Снимка БулфотоГеорги Марков обясни какво трябва да предприеме ГЕРБ, за
Коментари Харесай

Георги Марков: ГЕРБ отново ще спечели изборите, ако Борисов тръгне из страната

Снимка Булфото

Георги Марков изясни какво би трябвало да предприеме ГЕРБ, с цел да завоюва изборите на 11 юли. В момента България е политически тотално разнебитена. Ние сме в цялостен политически и институционален безпорядък и в беззащитност. Това сподели някогашният народен представител и някогашен парламентарен съдия Георги Марков. Според него партия ГЕРБ отново ще съумее да завоюва изборите, „ в случай че успее да активизира локалната власт и в случай че Борисов тръгне из страната “. 

ГЕРБ трябва да се подготви да бъде непримирима съпротива. Да си стяга локалната власт и да се стяга за последващи избори, които няма да са доста надалеч. От американските приятели ще пристигна напън да се сформира държавно управление “. означи Марков. 

В предаването „ 12+3 “ Марков предвижда политическа лудница на 12 юли - ден след изборите. 

" Ще има огромни проблеми с машинното гласоподаване. Ще има взаимни обвинявания. Ще има кавги. Ще има претенции за анулиране на изборите “, чака някогашният парламентарен арбитър. 

По думите му Румен Радев ще бъде любимец на президентските избори, „ тъй като усетът на времето е такова “, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР