Снимка БулфотоЕдна от гледаните български телевизии вече има нов собственик,

...
Снимка БулфотоЕдна от гледаните български телевизии вече има нов собственик,
Коментари Харесай

Георги Гергов купи телевизия Евроком

Снимка Булфото

Една от гледаните български малките екрани към този момент има нов притежател, който е добре известна персона.  Международен панаир Пловдив стартира да излъчва лична телевизионна стратегия, откакто през днешния ден купи телевизия „ Евроком “, оповестиха от панаира.

За Investor.bg оттова прецизираха, че става дума за телевизия Евроком България, която има покритие в цялата страна

Сумата по договорката към този момент не се прецизира, като от компанията прибавиха, че в близко бъдеще не възнамеряват други закупувания от подобен мащаб.

Нова телевизионна стратегия ще разпространява активността на изложителите, участващи в деянията на панаира, споделиха от Международен панаир Пловдив.

Идеята за новата  телевизия  предвижда тя да бъде новинарска и с икономическа устременост, да показва развиването на българския бизнес. В осведомителните излъчвания и публицистичните излъчвания ще вземат участие специалисти от разнообразни сектори.

Телевизия та ще излъчва и реклама на компании изложители.

Освен, че това е следващото придобиване в телевизионния бизнес у нас, договорката е и сериозна крачка в амбициозните проекти за разширение на активността на Пловдивския панаир. Дружеството счита да се уголемява с изложбени площи в София и Варна, като за столицата площите най-вероятно ще са Предвижда се в тях да бъдат вложени към 50 млн. евро.

Според изпълнителния шеф на панаира  Георги Гергов  всички 47 прояви, които в този момент се организират в Пловдив, ще останат в него, като ще се прибавят нови, които да дават отговор на търсенето на бизнеса в София и Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР