Снимка: БулфотоДо края на годината по-скоро е вероятно да се

...
Снимка: БулфотоДо края на годината по-скоро е вероятно да се
Коментари Харесай

Каракачанов: До края на годината договор за корабите, след това за бронирана машина

Снимка: Булфото

До края на годината по-скоро е евентуално да се подпише договорът за флота, а при започване на идната година и за бронираната машина. Това са действителните периоди, сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов в отговор на въпрос за плановете за рационализация, написа Канал3.бг.

Двата плана се движат. “Специално за флота периода го удължихме поради летния сезон ”, сподели Каракачанов.

Срокът е продължен с един месец, изясни министърът, за възстановяване на офертите.

“След което те ще бъдат прегледани ”, добави той. Колкото до това дали има оферта, която се приближава до финансовия таван на плана, Каракачанов сподели, че две от офертите са до тавана, едната е малко над, по тази причина сме дали период за възстановяване на офертите.

Към този миг, по думите му не се постанова изменение в плана за капиталов разход. “Но както знаете и там е заложено условието най-малко един от двата кораба да бъде издигнат в България ”, уточни той.

Каракачанов изрази вяра до края на ноември или през декември да сключат контракта за корабите. “Разбира се зависи от подобрението на офертите ”, уточни министърът.

Попитан дали Вътрешна македонска революционна организация ще се записва за присъединяване в изборите, министърът отговори: “Има си щаб, който се занимава с тези неща, а и почтено казано знаете, че в поделения на армията не приказвам по политически въпроси. Военна академия през днешния ден открива образователната си година, тъй че избирам да не приказвам за политически въпроси. Има си щаб, той ще записва всичко ”.

Вчера Българска национална телевизия заяви, че Вътрешна македонска революционна организация ще разисква през днешния ден претендентите си за кметове на София и на огромните регионални градове. Това ще стане на съвещание на управлението. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов беше безапелационен, че за столицата организацията ще издигне личен претендент за кметския пост.

“Днес ще обсъждаме, тъй че, само че това е следобяд ”, сподели през днешния ден Каракачанов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР