снимка: БулфотоДнес на много места в Централна и Източна България

...
снимка: БулфотоДнес на много места в Централна и Източна България
Коментари Харесай

До 37 градуса в неделя, но и дъжд на много места. Има условия за бури и градушки

снимка: Булфото

Днес на доста места в Централна и Източна България ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, по-значителни по количество в източните региони и Родопската област. Остават изискванията и за градушки. Предимно слънчево ще бъде над Западна България. Максималните температури ще бъдат в необятни граници – от 27°-28° в североизточните региони до 37° в крайните югозападни, за София 28°-29°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 17°.

Над Черноморието ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който денем ще отслабне. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР