снимка БулфотоДесетки разградчани настояват за присъди пред съда в града

...
снимка БулфотоДесетки разградчани настояват за присъди пред съда в града
Коментари Харесай

Десетки разградчани искат наказания от съда заради масовия бой

снимка Булфото

Десетки разградчани упорстват за присъди пред съда в града заради масовия пердах в заведение.

 

Точно в 8.30 поданици на града пристигнаха пред Районния съд, в който бяха докарани петимата арестувани за всеобщия пердах от четвъртък вечер. Хората упорстват органите на реда да вземат ограничения за преустановяване на сходни произшествия в бъдеще, предаде .

На митинга участваха и околните на тежко потърпевш мъж в резултат на багра. Той е настанен в болница. От нощес полицейското наличие в града е засилено за туширане на напрежението сред жителите на Разлог и ромската махала.

" Това е моят наследник, зле е момчето, в болница е. Поискайте информацията, дано да ви я дадат, с цел да видите, че децата си стоят на масите и нахлува тайфа, която стартира да ги удря със столове, с маси, с какво ли не. И най-после да се каже, че нашите деца са отговорни и да им пишат актове за безчинство. В България е закононарушение да седнеш в едно заведение ", разяснява бащата на едно от момчетата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР