снимка: БулфотоБоксьорът симпатизирал на ГЕРБ, но вече партията била много

...
снимка: БулфотоБоксьорът симпатизирал на ГЕРБ, но вече партията била много
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за ИТН: Едно е да искаш съвсем друго е да можеш

снимка: Булфото

Боксьорът симпатизирал на ГЕРБ, само че към този момент партията била доста надалеч от него

Той изрази възторженостти за медалистите ни от Олимпийските игри. " Шапка им смъквам. Това е огромен триумф за България. Това ни е нужно в подобен миг ", добави той.

" Има Такъв Народ не са готови. Те не могат. Едно е да искаш напълно друго е да можеш. Трябваше радикално противоположното да създадат на това, което те направиха. Интереса е да извършите, това което ще направи народа благополучен ", сподели боксьорът Кубрат Пулев в ефира на Нова тв за актуалната политическа обстановка.

" Имаше интервал, в който ГЕРБ бяха пред другите в пъти по-добре. Когато те се появиха останалите партии избледняха, само че в последните години се оядоха. Вече нямат тази мотивация и порив. Трябваше да продължат в вярната политика. Изобщо към този момент не са покрай мен. Не може от страната, която ръководи да произтича корупцията ", сподели още Пулев.

" Звъняха ми доста хора. След което много хора ме поздравиха за решението. За мен е значим ползата на народа. Има доста мои познати и другари, които ще тръгнат с мен. Моите почитатели са почитатели на Кубрат Пулев, не толкоз на бокса и тези хора обичат България.
Добрият политик би трябвало да е кардинален, съдбоносен и да бъде почтен, с цел да може народът да му се довери ", сподели Пулев откакто преди месеци разгласи, че ще влезе в политиката и ще сътвори лична партия на име " Велика България ".

Тя към момента не е записана, а боксьорът се срещаше с водача на КОД и някогашен здравен министър Петър Москов, само че не влезе в листите на партията на последните избори. Пулев не пожела да каже дали би се кандидатирал за народен представител или пък за президент на последващи избори.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР